Wat kan ik voor jou betekenen..Luistervrouw voor het nooit vertelde verhaal..

Er zijn nog steeds veel mensen die net als mijn vader leven met een verborgen verhaal. Een persoonlijk geheim. Een verhaal dat je in stilte meedraagt om welke reden dan ook. Het heeft je mede gevormd en kan in je leven onverwacht opspelen en onrust veroorzaken. Een verhaal dat één keer verteld en gedeeld moet worden, zodat er eindelijk een last van je schouders kan glijden. Er kan een wonder gebeuren als je de (ongemakkelijke) waarheid vertelt, die je wellicht voor jezelf houdt om een ander of jezelf te beschermen. Ik luister onvoorwaardelijk en zonder oordeel naar jouw verhaal. Misschien heb je behoefte om dit verhaal af te sluiten met een passend ritueel voor jou. Of wil je een volgende stap te zetten nu dit verhaal mag bestaan. 


Delen van een zielscontactervaring, vragen rondom de dood

Misschien heeft een van de verhalen je geraakt en heb je behoefte aan persoonlijk contact om erover te kunnen praten. Of wil je eigen zielscontactervaringen delen en meer weten over tekens. Wellicht heb je een vraag over een overleden dierbare die je nog erg bezig houdt of vragen over de dood en zingeving als je zelf weet dat je niet meer lang te leven hebt. Vul voor een gesprek bij jou thuis of bij mij in Hoogland het contactformulier in en ik neem contact met je op.


Spreker bij lezing en evenement 

Als gastspreker kan ik met een inleiding over mijn kijk op de reis van de ziel en/of het vertellen van een van mijn verhalen aanwezig zijn op jouw (digitale) evenement of bijeenkomst. In overleg kijken we welk verhaal het best aansluit op jouw thema om de beleving van het publiek te verdiepen.

Verdiensten in overleg. 
 Flexibele betaling naar draagkracht

Voor individuele gesprekken reik ik een flexibele betaling aan met een onder- en bovengrens. Dat betekent dat je zelf een prijs kunt kiezen op basis van jouw draagkracht voor een ontmoeting over zielscontact of het nooit vertelde verhaal.

De eerste prijs is de ondergrens. De tweede prijs een indicatie van de bovengrens. 

Individueel gesprekstarief van circa 1 uur € 35 - € 75.

Na onze ontmoeting mag je mij contant betalen of via een Tikkie als je dat liever wilt. Het is ook mogelijk een gesprek te hebben via de telefoon of via Zoom. In dat geval is betaling vooraf gewenst.   

Ontvangadres
Burgemeester Smittweg 4
3828 LM Hoogland
 Vertels & Vaarwels

Ik ben uitvaartverzorger en schrijver/verteller van een bezield en beeldend levensverhaal zoals ik vertel bij "Jacqueline".  Lees op www.vertelsenvaarwels.nl wat ik hierin voor je kan betekenen.